We bouwen al meer dan 20 jaar websites. In 20 jaar tijd verandert er veel. En in de wereld van het internet verandert er nog meer in een nog kortere periode. Misschien voldoet je website niet meer aan de huidige tijd of ben je toe aan iets nieuws. Wij helpen je graag voor een schappelijke prijs.

Webdesign

Webdesign is meer dan een leuk ontwerp. Een ontwerp moet uitnodigen tot een vervolgactie. Bijvoorbeeld dat iemand contact opneemt, offerte aanvraagt of een cursus bij je boekt. Wij zorgen ervoor dat je site er niet alleen goed uit ziet, maar ook goed werkt voor jouw doelgroep. Converterende websites bouwen is onze specialiteit!

Webdevelopment

Alle door ons gemaakte websites zijn op mobiele telefoons, tablets en laptops goed te gebruiken. Tegenwoordig gebruiken de meeste mensen hun mobiel om websites te bekijken. We ontwerpen je website op zo’n manier dat deze mobielvriendelijk is. Hij laadt snel, is overzichtelijk en makkelijk om doorheen te navigeren.

Responsive design

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Als je een website of webshop hebt, wil je natuurlijk wel goed gevonden worden. Simpelweg een website online zetten en afwachten is helaas te makkelijk. Zoekmachines zoals Google verwachten dat je ook je best doet om relevant te zijn voor je doelgroep. Dit doe je door goed leesbare en informatieve teksten te plaatsen. Je moet een autoriteit worden op jouw gebied. Daarnaast kun je Google wel een handje helpen door de juiste titels en omschrijvingen van een pagina in te stellen.

Wij nemen dit graag voor je uit handen. We zorgen zowel voor de technische SEO als voor goede teksten. Bovendien kun je bij ons terecht voor backlinks, om zo de autoriteit van je website te vergroten.

WordPress

WordPress is het beheersysteem waarin je website wordt gebouwd. Hiermee kun je zelf je website makkelijk beheren. Teksten, foto’s en video’s zijn daarmee makkelijk voor jou aan te passen.

Net zoals je telefoon of computer moet ook WordPress regelmatig ge├╝pdate worden. Hackers zijn altijd druk bezig om nieuwe onveiligheden te vinden om te misbruiken. Door de updates kun je dit bijna 100% voorkomen. Mocht het ze toch gelukt zijn dan hebben wij altijd een recente backup klaar staan. Bekijk ons prijsvriendelijk onderhoudspakket.