Mandy en Mark

Naast het zijn van elkaars partner werken wij ook samen om mooie websites te realiseren. Mark begon eind jaren 90 met zijn eerste Formule 1 website op een gratis server van @home. Na de afloop van elke Grand Prix werden handmatig de standen op de website bijgewerkt. Iedere zondag kwamen er 80 bezoekers op de site en klapte deze er regelmatig uit. Tegenwoordig ondenkbaar.

Het was ook de tijd van mobiele ringtones die je handmatig in moest voeren via codes. Mark zette een website op waar je deze ringtone codes kon bekijken. De eerste ervaringen met online verkoop vond plaats toen bezoekers ook zwart wit logo’s konden downloaden voor op de telefoon. Toen kwam Jamba met irritante reclames en was dit avontuur voorbij.

Oude computer met Crazygsm.nl

In het nieuws

De liefde voor het maken van websites was wel aangewakkerd. Tijdens de eerste Idols werd de website hindmusic.nl geregistreerd. Hind was een van laatste 4 kandidaten samen met Dewi, Jim en Jamai, voor wie wel een domeinnaam was vastgelegd door het programma. Dat ze voor Hind geen naam hadden geregistreerd werd snel opgepikt door de media. Hiermee kwam Mark in de kranten en op de radio. Platenmaatschappij BMG heeft uiteindelijk de domeinnaam overgekocht.

Na het afronden van een bouwkundige opleiding volgde een multimedia opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen. En in 2012 werd Web&Media officieel ingeschreven als eenmanszaak. Opdrachten volgden snel.

Als grap werd een keer de website googlegedichten.nl bedacht. Hier konden mensen ‘gedichten’ insturen op basis van de zoeksuggesties die Google doet. Binnen een dag volgden telefoontjes en mails van kranten en ook deze website kwam in het nieuws. Na een paar weken was de nieuwigheid er wel vanaf en is de website niet meer voortgezet.

Van eenmanszaak naar vof

In 2014 had Mandy een idee voor Turkijevisum.nl, een website over visums voor Turkije. Zonder hoge verwachtingen verkochten we binnen een maand ineens meer dan 1.000 visums per dag. Ook hiermee kwamen we weer bij diverse media onder de aandacht. De plotselinge werkdruk zorgde er wel voor dat we personeel moesten aannemen en een callcenter inschakelen. De vof was nu ook direct nodig en snel geregeld.

Na 2 jaar volop werken aan Turkijevisum.nl was het tijd om ook aan andere projecten te beginnen. We starten de nieuwe website VakantieViking.nl waar wij goedkope reisaanbiedingen voor zoeken en op de site plaatsen die men vervolgens kan boeken.

Toen deze website ook goed liep hebben we Bestereistijd.nl ontwikkeld. Inmiddels is dit een van de best bezochte websites in Nederland met klimaat- en weerinformatie van elke bestemming ter wereld én is de website uitgerold in meer dan 30 landen.

Ons portfolio bestaat inmiddels uit meer dan 100 websites op het gebied van alles wat met reizen te maken heeft.

Tevreden klanten

Naast eigen projecten werken we ook graag voor andere bedrijven. Met sommige hebben we al jarenlang een goede relatie. We verzorgen naast nieuwe websites ook het benodigde onderhoud, zodat de websites up-to-date blijven en aan alle veiligheidseisen voldoen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze WordPress onderhoudspakketten.